جایزه مصطفی(ص)، جایزه‌ای برای تکریم دانشمندان جهان اسلام

جایزه مصطفی(ص)، جایزه‌ای برای تکریم دانشمندان جهان اسلام

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: جایزه مصطفی(ص) در راستای تکریم دانشمندان جهان اسلام است.

محمدرضا ابراهیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ستاد ارتباطات و ترویج بنیاد مصطفی(ص)، با بیان اینکه جایزه مصطفی(ص) یکی از بزرگترین رویدادهای علمی جهان است، اظهار کرد: با ابتکار اندیشمندان ایران اسلامی، جایزه‌ای در سطح بین‌المللی برای شناسایی و تکریم اندیشمندان جهان اسلام در نظر گرفته شده است. هدف از شکل‌گیری این جایزه، الگو سازی و معرفی اسلام به عنوان دین اندیشمندان، خرد و اندیشه است.

وی با اشاره به اینکه اصفهان پایتخت تمدن اسلامی است، افزود: در جهان اسلام دوره های درخشانی وجود داشته است زیرا در زمانی که هیچ تمدنی به غیر از تمدن اسلامی نبود این دین زیر بنای بسیاری از تمدن های کنونی شد که در همین راستا این رویداد می‌تواند به منظور احیای تمدن نوین اسلامی اثر بخش باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان تصریح کرد: در کنار اعطای جایزه مصطفی(ص)، رویداد ویژه ای تحت عنوان رویداد دانش‌آموزی با هدف الگو سازی و معرفی دانش آموزان برتر در حوزه های مختلف استان اصفهان در نظر گرفته شد که این فرآیند می‌تواند به عنوان یک دستاورد ویژه تحت عنوان معرفی اندیشمندان و دانش آموزان و الگو های برتر برای کل جامعه باشد؛ از این رو این کار موجب هویت سازی برای قشر جوان و نوجوان می‌شود و خروجی آن شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی برای ظهور امام عصر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه استان اصفهان در بساری از امور پیشتاز است، گفت: هرگاه رویداد فرهنگی، ملی و بین‌المللی در جایی اتفاق می‌افتد آن مکان بیش از پیش مورد توجه قرار می‌گیرد از این رو اکنون انتظار می‌رود استان اصفهان بالاتر عمل کند و در حوزه اندیشه و خرد یک گام به جلو حرکت کند.

ابراهیمی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا دبیرخانه دائمی رویداد بزرگ هوش مصنوعی را در اصفهان ایجاد کنیم، اضافه کرد: این رویداد با چهار حوزه مختلف برای اولین بار در کل کشور اجرا شد که شامل حوزه های هوش مصنوعی و صنعت، هوش مصنوعی و علوم پزشکی، هوش مصنوعی و هوافضا و شهر هوشمند است که دانش‌آموزان به رقابت پرداخته و بهترین آنها انتخاب شدند.

وی ادامه داد: امیدوار هستیم این رویداد در سال آینده به صورت بین‌المللی برگزار شود.