۱۸ آبان؛ آغاز چهارمین رویداد ایسا در تهران

۱۸ آبان؛ آغاز چهارمین رویداد ایسا در تهران

چهارمین نشست آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان جهان (EISA) در محل کارخانه نوآوری از امروز ۱۸ آبان به‌مدت دو روز آغاز شد.

به گزارش ستاد ارتباطات و اطلاع­رسانی بنیاد مصطفی(ص)، چهارمین نشست آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام (EISA) در سومین "هفته جایزه مصطفی(ص)" برگزار می‌شود.

 

رویداد ایسا بستری است که زمینه فعالیت شرکت‌های متوسط و کوچکی که نیاز به توسعه کار و محصول خود دارند را با معرفی به سرمایه‌گذاران فراهم می‌کند که در نشست امسال، تسهیل‌گران بنابر ارتباط صنایع و‌ نوآوران حضور دارند‌.

 

نشست‌های قبلی رویداد ایسا که در طول دو سال و نیم گذشته برگزار شده، به میزبانی کشورهای عمان و پاکستان بوده است اما نشست امسال با مشارکت ۸ کشور است و پیش‌بینی می‌شود تا روز برگزاری، این تعداد به حدود 14 کشور برسد. برخی کشورها مانند ترکیه، عمان، پاکستان، قزاقستان، مالزی، سوئد و آلمان در این نشست حضور دارند.

 

پارک فناوری پردیس، کارخانه نوآوری آزادی، تمام صندوق‌های نوآوری در کشور، شبکه پارک‌های علم و فناوری جهان اسلام، موسسه خدمات نوآوری بازار ایرانیان، دانشگاه صنعتی شریف از جمله سازمان‌ها و نهادهای همکار داخلی در نشست چهارم رویداد ایسا هستند.

 

این نشست از امروز ۱۸ آبان‌ماه آغاز شد و تا فردا ۱۹ آبان‌ماه در محل کارخانه نوآوری آزادی، برگزار می‌شود.

 

در ابتدای برگزاری این نشست مهمانان خارجی ضمن بازدید از کارخانه نوآوری، گردهم آمدند و درباره برنامه‌های این دو روز بررسی‌هایی را انجام دادند.