نسل جدید دانشمندان زن مسلمان، توانایی و انگیزه بالایی دارند

خلود الجمال، رئیس بخش دارورسانی و نانوپزشکی دانشگاه کینگز لندن و اهل فلسطین و یکی از سخنرانان مراسم اعطای این جایزه گفت: نسل جدید دانشمندان زن توان و انگیزه بالایی برای افزایش سهم زنان در علم دارند.
به گزارش ستاد ارتباطات و اطلاعرسانی جایزه مصطفی، تالار وحدت صبح امروز (دوشنبه/ ۲۰ آبان) میزبان سومین آیین اعطای جایزه مصطفی به پنج برگزیده جهان اسلام بود.
این مراسم با حضور علی اکبر صالحی، معاون رئیس جمهور و عضو هئیت مدیره بنیاد مصطفی، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی و علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی برگزار و جوایز پنج برگزیده این دوره اهدا شد.
خلود الجمال از فلسطین با ابراز خوشحالی از حضور در این مراسم گفت: بنیاد مصطفی را برای اولین بار چند سال قبل شناختم و امسال اولین بار به ایران سفر و در مراسم آیین اعطای جایزه مصطفی شرکت کردم.
وی افزود: در ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) با توانمندی های نسل جوان دانشمندان آشنا و از آن خوشحال شدم.
الجمال اظهار داشت: در پنلها دوستهای زیادی پیدا کردم، همچنین به رغم برنامه فشردهای که داشتیم شنیدن سخنرانی ها واقعا مفید بود.
وی گفت: باید بدانیم عملکرد ما خوب است ولی می توانیم بهتر عمل کنیم و امیدوارم طی ۱۰ سال آینده بیش از ۵۰ درصد از دانشمندان زن باشند.
الجمال تصریح کرد: نسل جوان دانشمندان زن توان و انگیزه زیادی دارند؛ باید این فرصت را به آنها بدهیم تا این روند را با قدرت طی کنند.
این محقق فلسطینیتبار افزود: از طرف خود می توانم بگویم جایزه مصطفی باعث انگیزهبخشی به همه ما است. علم و فناوری باید همراه هم باشند؛ این فلسفه دقیقی است که جایزه مصطفی انتخاب کرده و امیدوارم به انقلابی در علم تبدیل شود.
او با تقدیر از تلاش های برگزارکنندگان جایزه مصطفی برای تلاش و شناخته شدن دانشمندان مسلمان دیگر و فرهنگ ایرانی به سخنان خود پایان داد.