افزایش مشارکت دانش آموزان کشورهای جهان اسلام در مسابقه دانش آموزی نور

افزایش مشارکت دانش آموزان کشورهای جهان اسلام در مسابقه دانش آموزی نور

سورنا ستاری رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص)، در حاشیه آیین پایانی سومین دوره مسابقه دانش¬آموزی نور، اظهار داشت: مسابقه دانش¬آموزی نور مانند هر سال بسیار خوب برگزار شد.

به گزارش ستاد ارتباطات و اطلاع ­رسانی بنیاد مصطفی، آیین پایانی سومین مسابقه دانش آموزی نور با حضور سورنا ستاری؛ رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی، مهدی صفاری­ نیا؛ مدیر بنیاد مصطفی، علی­ مرتضی بیرنگ، رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اسفندیار معتمدی، رییس اتحادیه معلمان فیزیک و بیش از 500 دانش آموز از مقاطع مختلف تحصیلی در محل حوزه هنری تهران برگزار شد.

 

سورنا ستاری، در آیین پایانی مسابقه دانش­ آموزی نور؛ گرامیداشت ابن رزاز جزری گفت: با توجه به اینکه این مسابقه برای سومین سال و دوره برگزار شد، کلیت این مسابقه را خوب ارزیابی می‌کنم.

 

ستاری برهمین اساس اضافه کرد: به هر حال برگزاری چنین مسابقات و دوره ­هایی برای دانش­ آموزان بسیار خوب است و می‌تواند مثمر ثمر واقع شود.

 

رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی در ادامه در پاسخ به این سوال که سومین دوره را به نسبت دوره­ های گذشته چگونه ارزیابی می­کنید، عنوان کرد: خیلی خوب برگزار شد و در این زمینه رشد داشتیم.

 

ستاری در خاتمه اعلام کرد: امسال فیلم‌های کوتاه 1700 اثر بود که نسبت به دوره گذشته، 4 کشور دیگر نیز در مسابقه دانش ­آموزی نور شرکت کردند.

 

دور سوم مسابقه دانش‌آموزی نور به نام و بزرگداشت ابن رزاز جَزَری در بخش مدارس در حوزه رباتیک برگزار شد که الجزری از موثرترین دانشمندان در علم رباتیک و بدون شک بنیان­گذار مکانیزم‌های مکانیکی در جهان بوده است که فراخوان این دور از مسابقه از ابتدای دی­ماه سال 96 منتشر شد و شهریور سال 97 پایان یافت. موضوع این دوره از مسابقه، ساخت فیلم‌های علمی کوتاه یک دقیقه‌ای توسط دانش‌آموزان با موضوع ساخت ساز و کارهای (مکانیزم­‌های) حرکتی و آزمایش­‌هایی در مباحث مختلف مکانیک بود.

 

در سومین دوره مسابقه دانش ­آموزی نور، پنج ­هزار و 122 دانش‌آموز در قالب 2 هزار و 183 گروه ثبت نام کردند و یک هزار و 733 فیلم به سایت دبیرخانه ارسال شد و اختتامیه آن نیز در 6 اردیبهشت­ ماه سال جاري در تالار اندیشه حوزه هنری تهران برگزار شد.