ایجاد شبکه نخبگان جهان اسلام در بنیاد مصطفی(ص)

ایجاد شبکه نخبگان جهان اسلام در بنیاد مصطفی(ص)

مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) گفت: هدف بنیاد مصطفی(ص) ایجاد شبکه نخبگان است تا با تعامل بیشتر باعث هم افزایی علم و فناوری در جهان اسلام باشد.

به گزارش ستاد ارتباطات و اطلاع­ رسانی بنیاد مصطفی، مهدی صفاری نیا؛ مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی  و دبیر شورای سیاست­گذاری جایزه مصطفی در آیین پایانی رقابت علمی کنز که در دانشگاه صنعتی  امیرکبیر برگزار شد گفت: در راستای تقویت فعالیت ­های علمی دانشجویان، اولین دوره رقابت علمی کنز برگزار شد.

 

وی با اشاره به برگزاری سومین دوره مسابقه دانش ­آموزی نور افزود: این مسابقه به ­منظور تقویت خلاقیت و نوآوری دانش­ آموزان برگزار می­ شود و تاکنون در این سه دوره۶ هزار اثر علمی از سوی دانش ­آموزان ارسال شده است.

 

صفاری­ نیا تاکید کرد: تمامی منابع فعالیت­ های بنیاد مصطفی توسط خیرین و واقفین تامین می ­شود که یک حرکت خودجوش غیردولتی است.

 

دبیر شورای سیاست­گذاری جایزه مصطفی با یاد آوری نشست استپ گفت: این رویداد در حوزه دانشگاهی دو تجربه موفق در سال­ های گذشته در ایران و مالزی داشته­ است ‌و امسال هم این تجربه را در کشور عمان خواهیم داشت.

 

وی از راه ­اندازی موزه هنر مصطفی در سال آینده خبر داد و گفت: تاکنون ۲۰ اثر از هنرمندان برجسته به موزه اهدا شده ­است که این موزه شامل آثار علمی درباره­ ی تمدن اسلامی است.